Bulvár POP konyha! Sertés ragú paprikával ( külföldön GOULASH )
Ez egy vicces étel, mert külföldön azt hiszik, hogy ez a pörkölt ( gulasch ). A lényege hogy a paprika soha nem kerül forró olajba ezért sosem lesz olyan íze mint egy igazi magyar pörköltnek és van benne liszt amitől sűrű, vastag szósz lesz, de valójában finom étel és ha unod a pörköltet még jól is eshet.
Az olajban megfonnyasztod a hagymát, a húst külön (!!) megpirítod, pörkölöd, a lisztet, köményt, paprikát összekevered ( itt változtattam, mert ezt ők hozzáteszik a hússal együtt a hagymához, de akkor főzés közben leéghet ) a tejföllel. A pirított húst, sűrített paradicsomot, leveskockát a hagymához adod, felöntöd vízzel és készre főzöd, a paprikás tejföllel a végén az egészet besűríted. Ínyencek szójaszószt és szegfűborsot is adhatnak hozzá !
Jó étvágyat !